Webinar "Compassion webinar"

Webinar: Compassion

Compassion betyder at være opmærksom på og give plads til egne og andres svære følelser, reaktioner og udfordringer. Det er den følelse af omsorg, der opstår, når vi bliver konfronteret med egen og andres lidelse og føler motivation til at lindre denne lidelse. Når vi handler med compassion, kan vi reagere på lidelse med forståelse, venlighed og tålmodighed.

På webinaret introducerer Nanja Holland Hansen compassion i kombination med praktiske øvelser. Nanja er autoriseret psykolog og certi?ceret Compassion Cultivation Training (CCT) instruktør fra Center for Compassion Altrusim Research and Education (CCARE), Stanford University, Medical School.

Online webinar
Webinaret kan du se fra din computer, tablet eller mobil. Når du tilmelder dig, modtager du et link, så du kan logge ind på dagen. Du kan stille spørgsmål i chatten direkte under webinaret. Vi benytter et engelsk program til at facilitere webinaret. Derfor vil dele af tilmeldingen og den efterfølgende mail stå på engelsk. Webinaret afholdes på dansk.

Tilmelding dig her

 

Udgivet i Ikke kategoriseret og tagget .